Operation Dagsværk

Podcastserie: Jeg tør godt tage ansvaret 1:3.Tro, Had og Kærlighed.

May 3, 2019

Dette er den første episode i Operation Dagsværks serie "Jeg tør godt tage ansvar". I denne serie rejser I lyttere med Operation Dagsværk ned og besøger Dagsværks projektlande Kenya, Somaliland og Dhaka. I denne serie kommer vi til at følge seje aktivister og de problemstillinger, de møder i hverdagen, samt hvordan disse aktiviteter, kan ses i helhed i forhold til FN's Verdensmål.

I denne podcast følger vi Daniel og LGBT-gruppen i Kenya. Her i de sidste par dage har LGBT-gruppen, stødt ind i et kæmpe problem. Efter mange års hård kamp for at få LGBT-rettigheder i Kenya, har politikerne besluttet at komme med et lovforslag, der gør det ulovligt at være en LGBT-person. Følg Daniel og LGBT-gruppens kamp mod regeringen og hvordan de igennem aktivistiske virkemidler prøver at genvinde deres rettigheder.

Denne podcast har focus på Verdensmål 3 og 5. Verdensmål 3: Sundhed og trivsel, ses igennem at, LGBT-organisationen prøver at sørge for lige trivselsvilkår for LGBT-personer, så de ikke blive diskrimineret af sundhedsystemet.  

Verdensmål 5: Ligestilling mellem køn, ses igennem LGBT-organisationens forsøg på at skabe bedre vilkår for LGBT-personer i Kenya.  

 

Serien er optaget, tilrettelagt, redigeret og fortalt af Ina Hansen, Marie Serup Skotte, Ragnhild Elisabeth, Astrid Rønne Møller, Line Marie Sommer og Nicole Folashade Balslev.

Serien er redigeret af Ole Fugl Høgh.

Serien er støttet af: 

  pasted_image_0.png    

  pasted_image_0_1_.png

 

pasted_image_0_2_.png

Dette oplæg samt podcast er produceret med økonomisk støtte fra den Europæiske Union. Afsenderen af oplæg samt podcast er alene ansvarlig for indholdet. Det afspejler på ingen måde EU’s holdning.  

pasted_image_0_3_.png

Med støtte fra Udenrigsministeriets Oplysningspulje.

Play this podcast on Podbean App