Operation Dagsværk

Podcastserie: Jeg tør godt tage ansvar 3:3. Verden Dakker For Dine Fødder

May 3, 2019

Dette er den tredje episode i Operation Dagsværks serie "Jeg tør godt tage ansvar". I denne serie rejser I lyttere med Operation Dagsværk ned og besøger Dagsværks projektlande Kenya, Somaliland og Dhaka. I denne serie kommer vi til at følge seje aktivister og de problemstillinger, de møder i hverdagen, samt hvordan disse aktiviteter, kan ses i helhed i forhold til FN's Verdensmål.

I denne podcast følger vi Maisha fra Dhaka og hendes forsøg på at lave aktivisme i Dhakas slum. Lydbillederne og den malende fortælling fra Maisha beskriver, hvilken form for vilkår og sammenhold, der er i slummen og de store kontraster, der er i byen. 

Denne podcast har fokus på Verdensmål 4, 11 og 13. Verdensmål 4: Lige og livslang kvalitetsuddannelse for alle ses igennem Maishas aktivistiske forsøg på at videregive sine privilegier ved at lære engelsk til folk fra slumområderne.

Verdensmål 11 om bærdygtige byer ses igennem Operation Dagsværks Earth Clubs som Maisha også er del af, og som prøver at skabe bæredygtige byer.

Serien er optaget, tilrettelagt, redigeret og fortalt af Ditlev Berg Overgaard, Anemone Christensen, Oleg Hertoft, Aske Rory Ching og Ditlev Berg Overgaard.

Serien er redigeret af Ole Fugl Høgh.

Serien er støttet af: 

  pasted_image_0.png    

  pasted_image_0_1_.png

 

pasted_image_0_2_.png

Dette oplæg samt podcast er produceret med økonomisk støtte fra den Europæiske Union. Afsenderen af oplæg samt podcast er alene ansvarlig for indholdet. Det afspejler på ingen måde EU’s holdning.  

pasted_image_0_3_.png

Med støtte fra Udenrigsministeriets Oplysningspulje.

Play this podcast on Podbean App