Operation Dagsværk

F**k hvor Slum! (3:4) Dansende-mand-effekten

September 4, 2017

En sødlig stank af solskins-varmt affald rammer dine næsebor, plastikstumper knitrer under dine bare tæer og du er lige ved at glide i en bunke med madrester. Kan du gætte hvor du er? Måske på en dansk festival? Måske i en slum i Bangladesh? Ser man alene på mængden af skrald, kan det faktisk være svært at skelne. Både når det kommer til at leve i skrald og når det kommer til ikke at tænke over hvad-man-smider-hvor står festival-livet og livet i slummen overfor store udfordringer. Måske vi kan lære noget fra festivalpladsen? Måske Clean Out Loud har løsningen? Og hvilken effekt har den dansende mand?

 

F**k hvor Slum! er en podcast-serie i fire afsnit produceret af Operation Dagsværk. Serien er baseret på interviews og oplevelser fra researchturen til Bangladesh, projektland i 2017. Operation Dagsværk vil sammen med Plan Danmark uddanne unge i Dhakas slum til at kræve deres ret.

 

Skrevet af Tobias Kjær og Esther Molin, med hjælp fra Fannie Pramming

Redigering af Sebrina Stensgaard, Johanne Rebsdorf og Esther Molin, med hjælp fra Jesper Tynell

Oversættelser af Jens Herskind Leer og Sebrina Stensgaard

Derudover stor tak til Rasmus Fiil Mortensen og My Abrahamsen fra Clean Out Loud på Vallekilde Højskole, til Zerin Ahmed fra Bangladesh Youth Environmental Initiative (BYEI) og Radio Informations studie.  

Play this podcast on Podbean App