Operation Dagsværk

F**k hvor Slum! (2:4) De Blå Mænd

August 28, 2017

Du kender det godt. Den blækklat du får på kinden hvis du uopmærksomt har gumlet på din kuglepen. Tilgengæld kender du nok ikke slummens blå mænd. De Blå Mænd er et podcast om det livgivende vand. Om det badevand du kender fra din bruser, om vandressourcer og om det drikkevand slummens indbyggere må kigge langt efter.

Men hvordan blev de blå mænd egentlig blå? Hvorfor er der ikke vand i slummen, når bygningen der forsyner hele Dhaka med vand, rent faktisk ligger i slummen? og hvorfor kunne det her podcast lige så godt hedde “Knækbrød og Kolera?”

 

F**k hvor Slum! er en podcast-serie i fire afsnit produceret af Operation Dagsværk. Serien er baseret på interviews og oplevelser fra researchturen til Bangladesh, projektland i 2017. Operation Dagsværk vil sammen med Plan Danmark uddanne unge i Dhakas slum til at kræve deres ret.

 

Skrevet af Tobias Kjær og Esther Molin, med hjælp fra Fannie Pramming

Redigering af Sebrina Stensgaard, Johanne Rebsdorf og Esther Molin, med hjælp fra Jesper Tynell

Oversættelser af Jens Herskind Leer og Sebrina Stensgaard

Komponist: Theodor Præst Nymark

Derudover stor tak til Shudipto Biswas fra Bangladesh Youth Environmental Initiative (BYEI), Shanawaz Whara fra Plan Bangladesh, Radio Informations studie og vores interview-personer fra slummen.

Play this podcast on Podbean App